Μεταφράσεις Βιβλίων


AD VERBUM


Μεταφράσεις Βιβλίων

Σε 32 Γλώσσες

Το Μεταφραστικό Κέντρο AD VERBUM διαθέτει πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στον τομέα μετάφρασης βιβλίων. Μεταξύ άλλων έχουμε μεταφράσει λογοτεχνικά έργα, βιβλία οικονομικής, μάρκετινγκ, κοινωνικής έρευνας, ιστορικά μυθιστορήματα, παιδική λογοτεχνία κ.α. Πολλά από τα μεταφρασμένα έργα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ως πηγές διδακτορικών διατριβών ή συγγραμμάτων, καθώς επίσης και ως ενημερωτικά έντυπα δημόσιων οργανισμών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Σε Μετάφραση Παρασκεύη Παπαδοπούλου
Η Δύναμη της Ζωής


‘Η Δύναμη της Ζωής’ του Tony Robbins βασίζεται σε όλες τις πρόσφατες επαναστατικές ανακαλύψεις στην τεχνολογία της υγείας και αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για να μεγιστοποιήσετε την ενέργεια και τη δύναμή σας, να προλάβετε την εκδήλωση ασθενειών και να εξασφαλίσετε διαρκή υγεία! (Μετάφραση: Παρασκευής Παπαδοπούλου).
Ντροπαλοί και Δυνατοί


Βγείτε από τη σκιά του εαυτού σας και αποκτήστε αυτοπεποίθηση μέσα από πρακτικές συμβουλές. (Μετάφραση: Παρασκευής Παπαδοπούλου).
10 Κανόνες για Ανθεκτικά Παιδιά


10 βασικές αρχές που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε παιδιά με αυτοπεποίθηση! Συγγραφείς : Joe De Sena, Dr Lara Pence – Εκδόσεις Διόπτρα. (Μετάφραση: Παρασκευής Παπαδοπούλου).
Όταν οι καλοί άνθρωποι Σκέφτονται Λάθος


Μήπως η λύση για τον παραλογισμό που επικρατεί σήμερα βρίσκεται στη φιλοσοφία; Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο που εξηγεί αναλυτικά πώς η φιλοσοφία μπορεί να μας σώσει από τον εαυτό μας. ‘Όταν οι καλοί άνθρωποι σκέφτονται λάθος’ των Steven Nadler, Lawrence Shapiro – από τις Εκδόσεις Διόπτρα (Μετάφραση: Παρασκευής Παπαδοπούλου).
Ο Ήρωας της Διπλανής Πόρτας


Στόχευσε για την κορυφή. Γίνε ήρωας – Γράψε ιστορία. Για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ο θρύλος της ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης Robin Sharma έχει καθοδηγήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι, μέσω της επαναστατικής μεθοδολογίας του, έφτασαν στην επιτυχία που ονειρεύονταν. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο ο Sharma διαθέτει το σύστημά του σε όποιον είναι έτοιμος για ανίκητη θετικότητα, μνημειώδη παραγωγικότητα, βαθιά πνευματική ελευθερία και μια γεμάτη ζωή. Συγγραφέας: Robin Sharma - Εκδόσεις Διόπτρα
Ζήσε την κάθε μέρα με έμπνευση


Λίγα Σοφά Λόγια από τον Μοναχό που πούλησε τη Ferrari του! 365 μέρες γεμάτες έμπνευση! Ο εμβληματικός Robin Sharma μας ενθαρρύνει να παλεύουμε καθημερινά για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ένα βιβλίο-οδηγός για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει. Εκδόσεις Διόπτρα
Ο Coach


'O Coach' του κορυφαίου προπονητή τένις Patrick Mouratoglou, από τις Εκδόσεις Διόπτρα! Προλογίζει η Serena Williams! "Η ζωή είναι ένα παιχνίδι τένις. Ξεκινά με προοπτικές, όνειρα, φόβους και αβεβαιότητες. Αλλά με πίστη, φιλοδοξία, σθένος και επιμονή τα πάντα είναι εφικτά. Ο διάσημος coach Patrick Mouratoglou σε ένα βιβλίο που θα σας αλλάξει τη ζωή!"
Αλλάζω


‘Θέστε τολμηρούς στόχους. Υιοθετήστε καλές συνήθειες. Δημιουργήστε δίκτυα υποστήριξης.' Πρόλογος από την ψυχολόγο Angela Duckworth Συγγραφέας: Katy Milkman - Εκδόσεις Διόπτρα
Σαν παιδί


Συγγραφέας: John O'Leary Υπάρχουν παιδικά χαρακτηριστικά που πρέπει να μείνουν για πάντα μέσα μας! Και κάθε μέρα να τη ζούμε με γνώση αλλά και με χαμόγελα!
Τύραννος: Κινέας ο μισθοφόρος
Ιστορικό μυθιστόρημα του Κρίστιαν Κάμερον, από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011 – Προς έκδοση και το δεύτερο βιβλίο της τετραλογίας "ΤΥΡΑΝΝΟΣ".
Τύραννος: Η Μάχη στον Ποταμό Ιαξάρτη
Ιστορικό μυθιστόρημα του Κρίστιαν Κάμερον, μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα. Κυκλοφόρησε το 2ο βιβλίο της τετραλογίας "ΤΥΡΑΝΝΟΣ" από τις εκδόσεις «Μαλλιάρης Παιδεία»! Δυνατές ανατροπές, ζωντανές περιγραφές κι η μάχη στον ποταμό Ιαξάρτη θα σας κρατήσουν την ανάσα μέχρι το τέλος!
ΝΕΜΕΣΗ - Βιογραφία του Αριστοτέλη Ωνάση
Νέμεση, Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, η Τζάκι Ω, και το ερωτικό τρίγωνο που έριξε τους Κένεντι.

Η βιογραφία του Αριστοτέλη Ωνάση από τον Peter Evans, εκ νέου μετάφραση και επιμέλεια από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα, εκδόθηκε από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία» το 2014.
Πώς να κόψετε το τσιγάρο
Ιατρικό Βιβλίο του Andreas Jopp από τη γερμανική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία».
Ο Μαγικός Κόσμος του Τόλκιν
"Ο Μαγικός Κόσμος του Τόλκιν" του Edouard Kloczko, παραμύθι από τη γαλλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2012 από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία».

«Ο μαγικός κόσμος του Τόλκιν» είναι ένα έργο μοναδικό στο είδος του. Ξεφυλλίζοντάς το, θα ανακαλύψετε ένα μαγικό, υπέροχο σύμπαν, γεμάτο περιπέτειες και φαντασία, στο οποίο ζουν πλάσματα το ένα πιο εκπληκτικό από το άλλο. Θα επισκεφτείτε τη Μέση Γη, μια τεράστια χώρα γεμάτη θαύματα και παράξενες ιστορίες, επινοημένες από τον εξαιρετικό Άγγλο συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Μάθετε πώς το Χόμπιτ Σμήγκολ μεταλλάχθηκε στο τρομερό πλάσμα Γκόλουμ, διαβάστε τις περιπέτειες του δράκου Νοσφιστή και του Άρκου, του ανθρώπου-αρκούδα! Μην περιμένετε άλλο, ξεφυλλίστε τις σελίδες αυτού του έργου και αφεθείτε στη μαγεία του κόσμου του Τόλκιν!
Forever young - Geheimnis Eiweiß
Βιβλίο με συμβουλές υγείας για το πώς να παραμείνετε νέοι για πάντα με τη βοήθεια των πρωτεϊνών... Από τη γερμανική προς την ελληνική γλώσσα, προς έκδοση από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία».
Σειρά παιδικών βιβλίων Wally
Σειρά παιδικών βιβλίων Wally του Martin Handford [Διαδραστικά παιχνίδια], κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρη τον Οκτώβριο του 2014
Τα ημερολόγια παιχνιδιών του Ρόμπιν


Τα Ημερολόγια των Παιχνιδιών του Ρόμπιν - Σειρά Παιδικών παραμυθιών των Ken Lake και Angie Lake, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μαλλιάρης τον Δεκέμβριο του 2014
ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΠ ΤΟ ΣΚΙΟΥΡΑΚΙ
Ο Πιπ είναι ένα έξυπνο σκιουράκι που όμως δεν έχει καθόλου καλούς τρόπους στο τραπέζι! Παίρνει πρώτος το κομμάτι του, πριν προλάβουν οι υπόλοιποι να πάρουν το δικό τους, μιλάει με γεμάτο στόμα, τρώει με τα χέρια και βάζει τους αγκώνεσ πάνω στο τραπέζι! Έτσι, η Μίμι το ποντικάκι αποφασίζει να του μάθει καλούς τρόπους στο τραπέζι, με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο!
Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα 1 & 2

Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα 1 & 2 μεταφορά από την ομώνυμη ταινία, κυκλοφόρησε το 2017, εκδόσεις Μαλλιάρης Παιδεία
ΤΟ ΠΑΣΧΑ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ
Ακολούθησε τη διαδρομή του Ιησού κατά την είσοδό του στην Ιερουσαλήμ, στον Μυστικό Δείπνο και στην προσευχή με τους μαθητές Του στον κήπο της Γεσθημανής. Πόσο γρήγορα μπορείς να εντοπίσεις τα αντικείμενα που συναντά στο δρόμο του; Για να δούμε τι θα καταφέρεις! Διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικέιμενα!
ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΓΟΛΙΑΘ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ
Ακολούθησε τον Δαβιδ στη σημαντική αποστολή του να βοηθήσει τον ισραηλιτικό στρατό. Χρειάζεται τη βοήθειά σου για να βρει τα αντικείμενα που του είναι απαραίτητα, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον γιγαντόσωμο Γολιάθ. Έτσι, λοιπόν, διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικέιμενα!
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ
Ακολούθησε το ταξίδι της Μαρίας και του Ιωσήφ προς τη Βηθλεέμ. Κινούνται γρήγορα, γιατί η Μαρία πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο το θείο βρέφος, και χρειάζονται τη βοήθειά σου για να εντοπίσουν αρκετά από τα αντικείμενα που τους είναι απαραίτητα. Διάβασε, λοιπόν, την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ
Ο Νώε έχει μια σημαντική αποστολή. Να κατασκευάσει μια τεράστια κιβωτό που θα φιλοξενήσει και ζώα. Υπάρχουν, λοιπόν, πράγματα και ζώα, όπως ένα σφυρί, μια κότα και ένας σκαντζόχοιρος, που χρειάζεται να πάρει μαζί του στην κιβωτό, και θέλει τη βοήθειά σου. Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον Νώε; Διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες και ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα!
MARIE CLAIRE ΜΑΚΡΑΜΕ - 29 ΜΟΝΤΕΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΕ 9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Tο μακραμέ επιστρέφει και προσαρμόζεται στις τάσεις της εποχής... προς δική μας μεγαλύτερη ευχαρίστηση! Η Κλαίρ Ρουζερί μας προτείνει να ανακαλύψουμε (εκ νέου) αυτή την τεχνική που βασίζεται στη δημιουργία κόμπων, μέσα από τα 9 μαθήματα συνοδευόμενα από φωτογραφίες με τα στάδια των δεσιμάτων βήμα βήμα, και 29 πρωτότυπες κα ιπολύχρωμες δημιουργίες: κοσμήματα, τσάντες, καθώς και αξεσουάρ ή μεταποιήσεις ρούχων...
MARIE CLAIRE ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΡΙΓΚΑΜΙ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΕ 24 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Λεπτεπίλεπτες κατασκευές και κατάλληλες υφές χαρτιού και το οριγκάμι γίνεται ιδανικό για τη δημιουργία κομψών κοσμημάτων. Γερανοί, πεταλούδες, λουλούδια, φιόγκοι. αστέρια, τοποθετούνται με λεπτότητα και φαντασία σε βραχιόλια, κολιέ, καρδίτσες, κορδέλες, σκουλαρίκια... Όλα τα στάδια της κατασκευής των κοσμημάτων είναι εικονογραφημένα με αναλυτικά σχέδια, βήμα βήμα, ενθαρρύνοντάς μας να ξεκινήσουμε με ενθουσιασμό και εύκολα τη δημιουργία τους!
MARIE CLAIRE ΠΛΕΚΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΕ 25 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Αξιοποιήστε τον ελεύθερό σας χρόνο με καλλιτεχνικές δημιουργίες. Αισθανθείτε τη χαρά της δημιουργίας κατασκευάζοντας τα δικά σας κοσμήματα ή προσφέροντας ένα χειροποίητο μοναδικό δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και -γιατί όχι- ίσως να δείτε την προοπτική μιας επαγγελματικής ενασχόλησης. Εάν είστε ήδη ερασιτέχνης ή επαγγελματίας του χώρου, ανανεώστε τα σχέδια της συλλογής σας με εύκολες και οικονομικές κατασκευές. Τέλος, εάν σπουδάζετε την τέχνη του κοσμήματος, το βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα στις σπουδές σας.
MARIE CLAIRE ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ - ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΣΕ 30 ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Οι χάντρες μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μία άπειρη ποικιλία κοσμημάτων. Οι δημιουργίες που μας προσφέρει στο έργο αυτό η Ναταλί Ντελαγιέ, εμπνεύστρια της μάρκας Mademoiselle Ninon, μας μαγεύουν με την κομψότητα και τη μοναδικότητά τους. Από τα χρώματα μέχρι τα μοτίβα, κάθε κόσμημα διακρίνεται για τη λεπτότητα και την αρμονία του. κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, τσιμπιδάκια...
Το τσαντάκι της Πριγκίπισσας - ΜΕ 8 ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Το τσαντάκι της Πριγκίπισσας. Μια συλλογή 8 κλασικών παραμυθιών: Η χιονάτη και οι επτά νάνοι Ο μαγεμένος κήπος Η σταχτοπούτα Ο παπουτσωμένος γάτος Η ωραία κοιμωμένη Ραπουνζέλ Η ροζ πριγκίπισσα
Εισαγωγή στην Οικονομική, Τόμος Β'
Εισαγωγή στην Οικονομική

Ο Β' Τόμος της σειράς "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ" με οικονομικές έννοιες και όρους, των David Begg, Gianluigi Vernasca, 3η έκδοση από τις Εκδόσεις «Μαλλιάρης Παιδεία».
Μέθοδοι έρευνας για τις επιχειρήσεις


Ένα σύγχρονο εγχειρίδιο ερευνητικής μεθοδολογίας, με 13 διεθνείς εκδόσεις, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, προσαρμοσμένο στον τρόπο με τον οποίο φοιτητές και διδάσκοντες χρησιμοποιούν το υλικό των συγγραμμάτων, αλλά και στις σημαντικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων στον κλάδο της έρευνας.
100 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας : PARKER STEVE Περιγραφή: Ετοιμάσου για εκτόξευση στο βαθύ διάστημα κι ανακάλυψε από κοντά άλλους κόσμους του Ηλιακού Συστήματος. Οι 100 αλήθειες θα σε βοηθήσουν να γνωρίσεις τις μεθόδους εξερεύνησης του διαστήματος.
100 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ


ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας : BECKLAKE SUE Περιγραφή: Τρία, δύο, ένα... εκτόξευση! Φόρεσε τη στολή του αστροναύτη και απογειώσου σε ένα ταξίδι έξω από αυτό τον κόσμο! Ανακάλυψε τις 100 αλήθειες των απίστευτων πτυχών του Σύμπαντος, από τον Ήλιο που προσφέρει ζωή έως τους μακρινούς γαλαξίες. Διάβασε για τα ταξίδια στη σελήνη, ανακάλυψε από τι αποτελούνται οι πλανήτες και μάθε πώς δημιουργούνται οι αστέρες.
Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών


Κυκλοφόρησε η 2η, αναθεωρημένη έκδοση: “Διοίκηση επιχειρησιακών λειτουργιών” των R. Dan Reid και Nada R. Sanders (Επιμέλεια: Πρόδρομος Χατζόγλου, Δημήτρης Δρόσος. Μετάφραση: Παρασκευή Παπαδοπούλου). Εκδόσεις Κριτική.
Αρχές της Οικονομετρίας


Οι Αρχές της Οικονομετρίας, 5η Αμερικανική – 1η ελληνική έκδοση, αποτελούν ένα εισαγωγικό σύγγραμμα για προχυπτιακούς φοιτητές οικονομικών και χρηματοοικονομικών επιστημών, καθώς και μεταπτυχιακούς φοιτητές πρώτου έτους σπουδών των σχολών οικονομικών, χρηματοοικονομικής και λογιστικής, αγροοικονομίας, μαρκετινγκ,δημόσιας πολιτικής, κοινωνιολογίας,νομικής και πολιτικών επιστημών. Συγγραφείς: R. Carter Hill, William E. Griffths, Guay C. Lim - Εκδόσεις Utopia
Εισαγωγή στην Οικονομική


Εισαγωγή στην Οικονομική των David Begg, Gianluigi Vernasca, Stanley Fischer, Rudiger Dornbusch από τις εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ
Μικροοικονομική των McConnell, Brue, Flynn


Μικροοικονομική των McConnell, Brue, Flynn – Διδακτικό σύγγραμμα εισαγωγής στις αρχές της οικονομικής επιστήμης. εκδόσεις Utopia
Εισαγωγή στην κοινωνική έρευνα
Μια σύγχρονη εισαγωγή στην κοινωνιολογική έρευνα, σχεδιασμένη ώστε να ενισχύει την αυτενέργεια. Στο βιβλίο του Earl Babbie ο αναγνώστης θα βρει μια εισαγωγή σε θεωρητικές έννοιες, ευρεία γκάμα επιστημονικών μεθόδων έρευνας της κοινωνικής συμπεριφοράς, από τις ποιοτικές μεθόδους μέχρι τις ποσοτικές, με αναφορές στα σχετικά θεωρητικά τους πλαίσια και τις οπτικές.
Management Εμπορικής Ταυτότητας B2B
Επιστημονικό βιβλίο με θέμα το Μάρκετινγκ, των Philip Kotler & Waldemar Pfoertsch, από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2011 από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία».
Μέθοδοι Έρευνας για τις επειχειρήσεις


ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΚΡΙΤΙΚΗ Συγγραφέας: Pamela S. Schindler Περιγραφή: Ένα σύγχρονο εγχειρίδιο ερευνητικής μεθοδολογίας, με 13 διεθνείς εκδόσεις, που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, προσαρμοσμένο στον τρόπο με τον οποίο φοιτητές και διδάσκοντες χρησιμοποιούν το υλικό των συγγραμμάτων, αλλά και στις σημαντικές αλλαγές των τελευταίων χρόνων στον κλάδο της έρευνας.
ΑΝΝΑ Η ΑΡΑΧΝΗ
Από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Μαλλιάρης Παιδεία. Ανακαλύψτε τις περιπέτειες της Άννας, μιας μικρής αλλά πολύ έξυπνης αράχνης, που γίνεται πολύ χρήσιμη στο σπίτι της γιαγιάς Τίνας. Η Άννα θα μάθει στη γιαγιά Τίνα πολλά εκπληκτικά πράγματα για τη ζωή της και τον τρόπο που πλέκει τους ιστούς της. Μια πραγματική φιλία εξελίσσεται ανάμεσά τους. Μια εκπληκτική ιστορία που αποκαλύπτει τη χρησιμότητα των μικρών ζώων στη φύση...
ΡΙΤΑ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙ - ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ
Από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Μαλλιάρης Παιδεία. Ανακαλύψτε τις περιπέτειες της Ρίτας, ενός μικρού μυρμηγκιού, που ονειρεύεται να ζ΄σει πιο συναρπαστικές περιπέτειες. Η Ρίτα είναι ένα μυρμήγκι στρατιώτης και έχει βαρεθεί αφόρητα να κάνει το φύλακα της μυρμηγκοφωλιάς. Θέλει να αλλάξει δουλειά και δοκιμάζει να γίνει χτίστης, εξερευνητ΄ς, τροφός, ακόμα και επιστάτης... Τι όμως επιλέγει στο τέλος; Μια εκπληκτική ιστορία που αποκαλύπτει τη χρησιμότητα των μικρών ζώων στη φύση..
ΝΙΚΗ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙ - ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ
Από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Μαλλιάρης Παιδεία. Ανακαλύψτε τις περιπέτειες της Νίκης, ενός χαριτωμένου μικρού γυρίνου, που λατρεύει να παίζει μέσα στο νερό μαζί με το φίλο της τον Σίμο, το ψάρι. Αλλά λίγο λιγό, το σώμα της Νίκης πρόκειται να αλλάξει κι έρχεται η στιγμή που θα πηδήξει έξω από το νερό. Η Νίκη μετατρέπεται σε βάτραχο, με νέα ζωή, όπου την περιμένουν συναρπαστικές περιπέτειες! Μια εκπληκτική ιστορία που αποκαλύπτει τη χρησιμότητα των μικρών ζώων στη φύση...
ΛΙΝΟΣ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ - ΜΙΚΡΑ ΖΩΑΚΙΑ
Από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Μαλλιάρης Παιδεία . Ανακαλύψτε τις περιπέτειες του Λίνου, ενός αξιαγάπητου μικρού σκαντζόχοιρου, που νιώθει πολύ μόνος. Λυπημένος γιατί είναι πάντα μοναχούλης, αποφασίζει να ψάξει για καινούριους φίλους. Όμως ο Λίνος τρομάζει τους πάντες με τα αγκάθια στην πλάτη του! Κανείς δε θέλει να γίνει φίλος του, μέχρι τη στιγμή που... Μια εκπληκτική ιστορία που αποκαλύπτει τη χρησιμότητα των μικρών ζώων στη φύση.
Εργοτάξιο - Δραστηριότητες και αυτοκόλλητα
Παιδικό βιβλίο της Kirsty Neale, από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία». Γίνε κι εσύ ένας δυναμικός μικρός οικοδόμος και συμπλήρωσε τις εικόνες, χρησιμοποιώντας τα αυτοκόλλητα που βρίσκονται στο φορτηγό!! Κάθε εικόνα, σου προσφέρει τόσα πολλά να κάνεις! Οι απλές δραστηριότητες κάνουν τη μάθηση ένα εύκολο και χαρούμενο παιχνίδι! Το βιβλίο περιλαμβάνει περισσότερα από 100 αυτοκόλλητα!
Οι φίλοι της φάρμας - Δραστηριότητες και αυτοκόλλητα
Παιδικό βιβλίο της Kirsty Neale, από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία». Γίνε ένας μικρός βοηθός της φάρμας, και συμπλήρωσε τις εικόνες, χρησιμοποιώντας τα δικά σου αυτοκόλλητα ζωάκια! Κάθε εικόνα, σου προσφέρει τόσα πολλά να κάνεις, να μετρήσεις και να βρεις!Οι απλές δραστηριότητες κάνουν τη μάθηση ένα εύκολο και χαρούμενο παιχνίδι!
Όμορφα πόνι - Δραστηριότητες και αυτοκόλλητα
Παιδικό βιβλίο της Kirsty Neale, από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία». Γίνε ο τέλειος αναβάτης και συμπλήρωσε τις εικόνες, χρησιμοποιώντας τα όμορφα αυτοκόλλητα πόνι!Κάθε εικόνα, σου προφέρει τόσο πολλά να κάνεις!Οι απλές δραστηριότητες κάνουν τη μάθηση ένα εύκολο και χαρούμενο παιχνίδι!
Κέρκυρα Corfu
Τουριστικός Οδηγός Κέρκυρας, από την ελληνική προς τη γερμανική, ιταλική γλώσσα και επιμέλεια στην αγγλική γλώσσα, το οποίο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο «Μαλλιάρης Παιδεία».
Εισαγωγή στην κοινωνική έρευνα
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks. Μια σύγχρονη εισαγωγή στην κοινωνιολογική έρευνα, σχεδιασμένη ώστε να ενισχύει την αυτενέργεια. Στο βιβλίο του Earl Babbie ο αναγνώστης θα βρει μια εισαγωγή σε θεωρητικές έννοιες, ευρεία γκάμα επιστημονικών μεθόδων έρευνας της κοινωνικής συμπεριφοράς, από τις ποιοτικές μεθόδους μέχρι τις ποσοτικές, με αναφορές στα σχετικά θεωρητικά τους πλαίσια και τις οπτικές.
Διοίκηση επιχειρήσεων ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks .
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks .
Διεθνής Οικονομική Θεωρία και πολιτική
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks. Η Διεθνής οικονομική των διακεκριμένων οικονομολόγων Paul R. Krugman (Nobel Οικονομικών 2008), Maurice Obstfeld και Marc J. Melitz είναι το πιο διαδεδομένο σύγγραμμα στα μαθήματα των διεθνών οικονομικών σχέσεων και του διεθνούς εμπορίου. Η ποικιλία παραδειγμάτων και διαγραμμάτων, η ανάλυση περιπτώσεων από τις παγκόσμιες οικονομικές εξελίξεις που συνοδεύουν τα οικονομικά υποδείγματα και τις θεωρίες, καθώς και το εύρος των θεμάτων που καλύπτονται συνθέτουν το συγκριτικό πλεονέκτημα του βιβλίου.
Hortus conclusus
Οδηγός ενδοκοινοτικής συνεργασίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "Sapori di Campania".

Αφορά στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και στη βελτίωση της ελκυστικότητας της εδαφικής επικράτειας με βάση την ενδοκοινοτική συνεργασία μεταξύ των ευρωπαϊκών φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης.
Οργανωσιακή συμπεριφορά ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks , Συγγραφείς: STEPHEN P. ROBBINS, DAVID A. DECENZO, MARY COULTER - Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ . Το βιβλίο των Stephen P. Robbins και Timothy A. Judge στρέφει την έμφαση στην ερμηνεία και την αντιμετώπιση της συμπεριφοράς των ατόμων που σχετίζονται στο πλαίσιο ενός οργανισμού. Με ιδιαίτερα περιεκτικό τρόπο, οι συγγραφείς επιτυγχάνουν να συνοψίσουν πολλά σημαντικά ζητήματα σε έναν μικρό σχετικά τόμο. Την ύλη συμπληρώνουν με παραδείγματα γνωστών οργανισμών, συνδέοντας τη θεωρία με τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.
Αρχές Οικονομικής
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks Συγγραφείς: MICHAEL PARKIN, MELANIE POWELL - Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ . Η παγκόσμια οικονομική κρίση έφερε τα οικονομικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, με την αβεβαιότητα να ανατρέπει τον οικονομικό σχεδιασμό επιχειρήσεων, καταναλωτών, χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων και κυβερνήσεων. Το βιβλίο αυτό δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να προσεγγίσει τα σημαντικά πρόσφατα γεγονότα από τη σκοπιά της οικονομικής επιστήμης και να εμβαθύνει σε σύνθετα ζητήματα της οικονομικής και πολιτικής ζωής.
Εργαλεία και Ιδέες για τον Τοπικό Ενεργειακό Σχεδιασμό
"Εργαλεία και Ιδέες για τον Τοπικό Ενεργειακό Σχεδιασμό – Μεθοδολογικές Κατευθυντήριες για την ανάπτυξη Βιώσιμων Ενεργειακά Τοπικών Κοινοτήτων και Συστημάτων στις Αστικές Περιοχές της Μεσογείου", στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος EASY – Ενεργειακές Δράσεις και Συστήματα των Τοπικών Κοινωνιών – σε έκδοση του Δήμου Συκεών.
Βασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεων
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks .Συγγραφείς: GERRY JOHNSON, KEVAN SCHOLES, RICHARD WHITTINGTON - Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ Η νέα έκδοση του βιβλίου Βασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεων καλύπτει τις κύριες έννοιες και τεχνικές της στρατηγικής με έμφαση στη στρατηγική ανάλυση, τη στρατηγική ανάπτυξη και αλλαγή, καθώς και τον ρόλο της στρατηγικής. Τα δέκα κεφάλαια του βιβλίου καλύπτουν τις έννοιες της «στρατηγικής τοποθέτησης» και των «στρατηγικών επιλογών» που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί. Στο πλαίσιο της «στρατηγικής τοποθέτησης», οι συγγραφείς πραγματεύονται τις έννοιες της στρατηγικής ανάλυσης, της στρατηγικής ικανότητας, της στρατηγικής στοχοθεσίας, καθώς και της κουλτούρας της στρατηγικής. Στο πλαίσιο των «στρατηγικών επιλογών», εξετάζονται, μεταξύ άλλων, η στρατηγική σε επίπεδο επιχείρησης και οργανισμού, η διεθνής στρατηγική και η στρατηγική καινοτομία.
Δημόσια Οικονομική ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Μετάφραση από την αγγλική προς την ελληνική γλώσσα test banks. Συγγραφείς: HARVEY S. ROSEN, TED GAYER, ΒΑΣΙΛΗΣ Θ. ΡΑΠΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ - Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΡΙΤΙΚΗ. Με την έκδοση αυτή, δοκιμάζεται ένα πείραμα πρωτοποριακό για την Ελλάδα: η μετάφραση των θεωρητικών τμημάτων συνδυάζεται με την προσαρμογή των παραδειγμάτων με βάση την ελληνική και ευρωπαϊκή εμπειρία. Επιπλέον, το κεφάλαιο για τη δημοσιονομική πολιτική σε ένα ομοσπονδιακό σύστημα, όπως αυτό των ΗΠΑ, παραλείφθηκε και τη θέση του πήρε ένα κεφάλαιο για τη δημοσιονομική πολιτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τέλος, στη θέση του κεφαλαίου για το σύστημα ιατρικής περίθαλψης των ΗΠΑ, εντάχθηκε το κεφάλαιο για το μέγεθος και την έκταση της κρατικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ 3D - ΜΕ 8 ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ


Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει το θαυμαστό ανθρώπινο σώμα. Αναλύει τα συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού, από το μυϊκό μέχρι το απεκκριτικό. Ανακάλυψε και απόκτησε γνώσεις γύρω από το ανθρώπινο σώμα, χρησιμοποιώντας και το γλωσσάρι στο τέλος του βιβλίου.
Ο ΑΤΛΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ- - ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!


ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας : BOGAERT CLAUDE Περιγραφή: Χάρη στις συναρπαστικές πληροφορίες, τα ρεαλιστικά σχέδια και τις καταπληκτικές εικόνες του βιβλίου, μπορείς ν' ανακαλύψεις το διάστημα! Το βιβλίο σου προσφέρει μια ευχάριστη ενασχόληση με τα δεκάδες διασκεδαστικά αυτοκόλλητα που μπορείς να κολλήσεις στην τεράστια αφίσα του ηλιακού συστήματος. Μπορείς ν' ανακαλύψεις τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τον ήλιο και τα αστέρια. Φόρεσε τη στολή του αστροναύτη, μπες στον πύραυλο κι ανακάλυψε το σύμπαν! Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά!
Ο ΑΤΛΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ !


ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας : BOGAERT CLAUDE Περιγραφή: Χάρη στις συναρπαστικές πληροφορίες, τα ρεαλιστικά σχέδια και τις καταπληκτικές εικόνες του βιβλίου, μπορείς ν' ανακαλύψεις το ανθρώπινο σώμα! Το βιβλίο σου προσφέρει μια ευχάριστη ενασχόληση με τα δεκάδες διασκεδαστικά αυτοκόλλητα που μπορείς να κολλήσεις στην τεράστια αφίσα του ανθρώπινου σώματος. Μπορείς ν' ανακαλύψεις τις διαφορετικές λειτουργίες του σώματος, το σύστημα προστασίας του απέναντι στις ασθένειες και τον τρόπο ανάπτυξής του! Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινά!
ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΞΕΝΑΓΟ ΤΗ ΛΙΛΗ


ΕΚΔΟΤΗΣ: ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ Συγγραφέας : HARASTOVA HELENA Περιγραφή: «Μόνο και μόνο επειδή φοράω τούλινη φούστα και μου αρέσει το ροζ, δεν σημαίνει πως είμαι και φοβητσιάρα». Αυτά δήλωσε η μικρούλα Λίλη καθώς ξεκινούσε με το ωραίο της πατίνι μια μεγάλη εξόρμηση στα πιο περιπετειώδη μέρη του κόσμου. Κάποια από αυτά είναι κι αρκετά επικίνδυνα. Να κολυμπήσεις με καρχαρίες; Να περπατήσεις πάνω σε γυάλινη γέφυρα; Να διασχίσεις τον «δρόμο του θανάτου»; Όλα αυτά δεν είναι τίποτα για τη μικρή μας εξερευνήτρια. Τολμάς να την ακολουθήσεις; Α, ώστε τολμάς! Τότε άφησε τον φόβο σου στο σπίτι κι άνοιξε την πρώτη σελίδα αυτού του βιβλίου. Η περιπέτεια ξεκινά!

ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΡΙΒΩΝ

Διάγνωση Κακώσεων Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου
ACL Made Simple – Don Johnson
Ο Ρόλος της υποκριτικής στην αίθουσα διδασκαλίας
Acting in Classroom – Gavin Bolton
Διαδικασίες μετάδοσης της νομισματικής, πιστωτικής πολιτικής: η σκοπιά ενός μονεταριστή
Monetary, Credit and (Other) Transmission Processes: A Monetarist Perspective – Allan H. Meltzer

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΩΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ

Ρατσιστική και Παραβατική Συμπεριφορά
Έντυπο Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης
Επίδραση Ναρκωτικών Ουσιών στην Κατάθλιψη
Ψυχολογική Προσέγγιση
Διαβήτης – Πάθηση ή τρόπος ζωής
Μη-ιατρική προσέγγιση του Διαβήτη

Επικοινωνήστε μαζί μας